Kategoriarkiv för Sex søgning Fredericia

Lingam massage århus analmassage

lingam massage århus analmassage

Ordet “Yoni” kommer fra Sanskrit og er, som vi i vesten udtrykker det, betegnelsen for de kvindelige kønsorganer. Den mandlige modpart kaldes for “Lingam”. “Yoni” kan oversættes til “det hellige tempel”, “kilden”, “den guddommelige vej”, “Skabelsen”. “LIngam” forståes som “Shiva-Lingam” eller “den lysende stav”, “det. 9. aug. - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Jeg er uddannet tantramassør hos Mahamudra Institut tæt på Århus. En massage hos mig er en invitation til et møde i lyst og kærlighed. Tantra Massage Århus.

Uddannelsesinsitutionerne gælder: Lingam massage århus analmassage

Amatør bryster sexi massage 334
DANSKE PORNOMODELER TYSK SEX Tantra massage næstved thai massage randersvej århus
Lingam massage århus analmassage Det jeg ha fundet ud af efter behandlin. Det at der er fokus på den søg sex massagesiden vejrtrækning er simpelhen nøglen til det hele. Herefter klæder vi om, og sidder så sammen i en lille meditation efterfulgt af et indledningsritual. Når du mærker dig vej gennem dine sanseindtrykkene og følelserne, bliver du opmærksom på selve følelsens rummelige karakter. Jeg var ikke styret af mit begær som jeg plejer, lod min livskraft fylde endnu mere i hele min krop og. Hans stærke hænder var fyldt med føling af min krop. Vi ser hinanden dybt i øjnene, holder hinandens hænder og trækker vejret dybt og roligt.

Videos

Angeles city Philippines - Massage Parlors EXPOSED. 9. mar. - På et tidspunkt i en massage tilbyder hun altid at massere lingam eller yoni.”Det hedder det henholdsvis mandlige og kvindelige kønsorgan på hindi. Ved at bruge disse ord fjerner man de associationer, som eksempelvis 'penismassage' kunne medføre. Det står personen frit for at sige ja eller nej, også. jan. - Peter Hjeds tilbyder Tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og parforhold. Århus, Ålborg, Kbh, Odense. Indehaver af følgende uddannelser: Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. Rosenberg Teknik. Tantramassage. Lingam/Yoni-massage. Kranio Sakral Teknik 1 – 3. Anatomi & Fysiologi. Sygdomslære. Psykologi. Tantramassage. Kranio Sakral Teknik 4 – 5. Trauma-Release Terapi. lingam massage århus analmassage

02. oktober 2012 av lingam massage århus analmassage
Kategorier: Sex søgning Fredericia | 0 kommentarer

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


← Äldre inlägg